Over ons


OVER ONS
Meriad is een dynamisch internetbureau. Door onze creatieve, resultaat gerichte no nonsense aanpak bieden wij u een optimale service.

Bij Meriad staat het leveren van kwaliteit voorop en hanteren wij eerlijke en transparante prijzen. Met een gedreven team van ontwikkelaars en designers realiseert Meriad al meer dan 10 jaar succesvol websites, webapplicaties, mobiele toepassingen en hosting services voor een heel divers klantenportfolio.

Bent u benieuwd wat Meriad voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen doen!

ONZE DIENSTEN

BRANDING

UW MERKBELEVING

Wij bouwen uw merk (online), stap voor stap van strategie tot beleving.

DEVELOPMENT

MAATWERK ONTWIKKELING

Meriad heeft veel ervaring in het ontwikkelen van websites, webshops en maatwerk webapplicaties. In overleg met u ontwikkelen wij de perfecte website, webshop en/of webapplicatie passend bij uw bedrijfsstrategie.

MOBILE

ULTIEME BEREIKBAARHEID

Van conceptontwikkeling tot realisatie. Meriad ontwikkeld mobiele applicaties voor alle smartphones en tablets. Uw App of mobiele website wordt bij Meriad snel en voordelig gerealiseerd.

HOSTED SERVICES

HET NIEUWE WERKEN

Met jaren ervaring is Meriad de juiste partner voor al uw hosted oplossingen. Of het nu gaat om een cloud oplossing of hosted exchange service, wij realiseren uw IT infrastuctuur betrouwbaar en tegen lage kosten.
BE CREATIVE WITH MERIAD