Registratie/reserverings Systeem


Maandelijks opzegbaar

Al vanaf 7,50 per maand

Spoedoplevering mogelijk

Heeft de onderstaande info uw interesse opgewekt en wilt u het product zo snel mogelijk gebruiken? Bel ons dan op 088 555 0888 of mail naar info@meriad.nl

Online registratie

Online registratie van persoonlijke gegevens t.b.v. (eventuele) bron en contactonderzoek van de GGD.

Exportmogelijkheid

Exportmogelijkheid per dag beschikbaar. Data wordt automatisch na 14 dagen verwijderd

Meerdere Locaties

Met 1 systeem is het mogelijk om meerdere locaties toe te voegen.

Overzichtelijk

Overzichtelijk registratie data bewaren in een gebruiksvriendelijke beheer omgeving i.p.v. pen en papier t.b.v. van mogelijk contact- en brononderzoek

img

Overzichtelijk registratie data bewaren in een gebruiksvriendelijke beheer omgeving i.p.v. pen en papier t.b.v. van mogelijk contact- en brononderzoek.

Door de recente COVID 19 maatregelen worden horecaondernemers/ondernemingen extra belast met het registreren van contactgegevens van klanten. Het noteren van contactgegevens voor het bron en- contact onderzoek van de GGD en de administratie hiervan neemt onnodig veel tijd in beslag.

Werkwijze- snel en eenvoudig

Uw gast krijgt de mogelijkheid om een QR- code te scannen (met behulp van de camera op de gast zijn/haar telefoon). Met deze QR-code wordt de gast direct doorverwezen naar een speciale landingspagina op uw website met de desbetreffende RIVM vragen. Wanneer alle vragen correct zijn ingevuld ontvangt de gast een bevestiging per email van de registratie. Met het registratiesysteem is het mogelijk meerdere locaties toe te voegen. Dit gebruiksvriendelijke systeem wordt aangeboden in abonnementsvorm en is maandelijks opzegbaar.

Oplossing

Wij bieden een eenvoudige oplossing voor deze papieren rompslomp met het digitale registratiesysteem van Meriad. Met dit systeem krijgt u een duidelijk overzicht van alle persoonsgegevens van uw gasten die vervolgens automatisch na twee weken verwijderd worden.

Overige functionaliteiten

Online vooruit reserveren

Gasten kunnen eenvoudig online een plek reserveren.

Wachtrij

Wachtrij met automatische berichtgeving bij een vrije plek.

BE CREATIVE WITH MERIAD